Miért jó, ha egy cég csinál minden takarítási feladatot?

Vajon miért jobb az, ha egy cég visz minden takarítói feladatot, és nem pedig külön cégeket, személyeket bíznak meg egy-egy kisebb takarítási munkával?

Sokszor előfordul, hogy a takarító tényleg csak a lépcsőház felmosásra alkalmas, több egyéb dologban nem (eléggé) járatos. Ezért külön kell odarendelni valakit, aki mondjuk a garázst takarítja, külön kell, aki az alpintechnikát csinálja meg, külön aki például egy nagytakarítást végez. Mi ezt összevontuk egy irányítás alá egy cégbe, és képesek vagyunk a takarítás teljes területén helyt állni; mindenhol profi eszközökkel, betanított, jó szakemberekkel el tudjuk végezni gyakorlatilag a pincétől a padlásig a teljes takarítást – legyen szó egy kisebb épületről (tegyük fel egy négyemeletes társasházról) vagy egy több mint 500 albetétes lakóparkról. Ott is képesek vagyunk az európai színvonalú tisztaságot biztosítani a garázstól egészen az épület belső lépcsőházán, a homlokzatán át, bárhol keletkezett szennyeződést képesek vagyunk eltüntetni.

Évek óta erre trenírozzuk, eddzük magunkat és keressük a kihívásos feladatokat. És erre meg is találtuk a megoldásokat. Az évek során annyi tapasztalat gyűlt fel, hogy tulajdonképpen már nem találunk olyan megoldatlan feladatot, amivel ne tudnánk boldogulni. A helyzet az, hogy pont ezért sokkal egyszerűbb egy olyan személlyel vagy céggel tartani a kapcsolatot, aki képes mindezen feladatokat gyorsan és profi módon megoldani. Bonyolultabb az a megoldás, amikor az ember keresgéli, hogy úristen, most hova tettem a telefonszámát valamelyik másik szakembernek, és hirtelen nem tudom, hogy kihez forduljak. De hogyha van egy olyan szakember, aki nagybetűvel írt Takarítónak számít, vagy Tisztítás-technológiai Szakembernek, akkor hozzá bizalommal és bátran lehet fordulni bármilyen feladattal. És meg is fogja oldani.

Püsök Ferenc
Tisztítás-technológiai szakember
Felületkezelési specialista
Tisztítás-Technológiai Tudományok Intézete gyakorlati oktatója