Tudni kell azt, hogy a lakóparkokat manapság már igen exkluzívra tervezik meg, sokszor drága burkolatokat építenek be. Úgy is adják el a lakásokat, mint exkluzív ingatlanok. Sok helyen már úgy kezelik, mintha egy szálloda lenne, tehát már négycsillagos hotelnek megfelelő követelmények vannak egy-egy lakóparkban. És azt nem lehet a hagyományos módszerekkel takarítani, mint mondjuk egy egyszerű betonépítményt, amit felhúztak a 70-es években, amikor nagy betondzsungeleket kezdtünk el építeni. Manapság sokkal komolyabb követelmények vannak, sokkal jobb burkolatokat tesznek az épületekbe. Ezek adott esetben jóval érzékenyebbek, komolyabb szakmai tudást igényelnek. Ezen felül mivel ezeknek a lakóingatlanoknak most már sok helyen a négyzetméterára meghaladja az 1 millió forintot, azért az a tulajdonos is, aki megveszi, már egy olyan ember, aki igényli azt, hogy a környezete rendben és tisztán legyen tartva.

Tehát itt már nem elegendő a megszokott heti egyszeri felsöprés és felmosás (mondjuk jó hipós vízzel), amit a régi, első, gangos lépcsőházakban csinálnak, hanem itt tényleg napi rendszerességű törődésre van szükség, ahol is minden egyes szennyeződésről tudnunk kell, hogy hogyan kell eltávolítani. Alapvetően arra törekszünk, hogy az a szennyeződés ne is kerüljön oda, és így folyamatosan fenntartjuk a tiszta helyiséget. Legyen szó lépcsőházakról, folyosókról, tároló folyosókról, bármilyen olyan helyiségről, ahol épületen belül közlekednek, megfordulnak a lakók. Mi ennek a követelménynek eleget tudunk tenni.

És ez manapság már nem csak a lépcsőházak, folyosók esetében elvárt, hanem a gépkocsik tárolására szolgáló garázsoknál is. Ezeket is nagyon jó minőségben készítik, és ugyanúgy elvárják a lakók (ha már kifizettek egy vagyont), hogy tiszta legyen. Még akkor is, ha az autó koszos, amikor begurul a garázsba, de utána az legyen feltakarítva. Így csillogó felületeket varázsoljunk még azokon a helyeken is, amelyek valamikor régen gyakorlatilag még olajos, koszos, poros helyek voltak eldugva valahol az épület alatt. Most már ezek is európai színvonalú tisztasággal vannak „felruházva”, az építéskor is sokkal jobb minőségű anyagokat használtak fel.

Tehát alapvetően az egész épület egy olyan exkluzivitást kell, hogy tudjon mutatni, amit tulajdonképpen a takarítással folyamatosan fent tudunk tartani évtizedeken keresztül úgy, hogy gyakorlatilag semmilyen károsodás nem keletkezik a munkánk következményeképpen. Végül is épületeket óvunk meg azzal, hogy azok tényleg úgy vannak ápolva, ahogyan azt kell. Tisztán van tartva, és ezáltal az élettartama is megnövekszik egy ilyen épületnek. A naponta felgyülemlő szennyeződés hozzájárul ahhoz, hogy leamortizálódjon az épület, de ha tisztán van tartva, mindennap egy kicsit „simogatva” van a burkolat, az sokkal tovább tartja meg a csillogó fényét.